Üdvözli Látogatóit a Bátonyterenyei Teke Klub!

Névnapok - Tegnap : Borbála, Barbara Ma : Vilma Holnap : Miklós

2018.12.08 Első nap

A mai napon került megrendezésre az ország különböző pályáin a serdülők (fiúk, lányok) döntő seregszemléje.

A Bátonyterenyei - Viktória -t két fiatal játékosunk képviselte a serdülő lányok mezőnyében Budapesten, a BKV Előre pályán.
Itt Kovács Natália ért el előkelőbb helyezést, aki a 8. helyen végzett 504 ütött fával, míg Rácz Jázmin 484 fával a 14 pozíciót érte el.
BRAVÓ LÁNYOK !!!
A versenyt Soltész Zsófia (BKV ELŐRE ) nyerte 533 fával, a második helyen Hegedűs Tímea (Ferencváros) 517 fával, míg a harmadik helyen Sabján Csenge ( ZTE-ZÁÉV TK ) 516 fával végzett.

A Serdülő-fiúk mezőnye ezúttal az ország talán legjobb pályájára Szentgotthárdra látogatott el. Itt nem titkoltan az Országos Bajnoki címért szált harcba a Bátonyterenyei Teke Klub kulcsjátékosa Juhász Bence, míg Vágvölgyi Milán saját maga legyőzése, és az 'elitbe' való tartozás reményében 'ragadott' golyót.
Milán -most már zsinórban- most is 500 fa felett teljesített -516 fa- mely a termetét és az életkorát nézve figyelemre méltó eredmény, mely a 25. helyezésre volt elegendő !!!
BRAVÓ MILÁN !!!

Most pedig essék szó a legfontosabb eseményről a mai napon a Bátonyterenyei Teke Klub részéről :
A 2018-as év Országos Egyéni Bajnoka:
JUHÁSZ BENCE ( Bátonyterenyei TK ) 590 fa ( jobb tarolással ) !!!
Hatalmas küzdelemben szerezte meg a bajnoki címet az utolsó gurítással -bár ha a 3. szettben nem esik szét a játéka akkor már előbb eldönthette volna a cím sorsát !!!
A második helyen Karba Bálint (Szentgotthárd) végzett szintén 590 fával, míg a harmadik helyezés Bagi Milánt (TOPIDO-Nagymizdó) illeti meg szintén 590 fával.

BRAVÓ ' KICSI ' !!! Szép volt !!!

A holnapi nap folyamán a sprint számoké lesz a főszerep, mind a lányoknál, mind a fiúknál.
Mindemellett pályára lépnek az FTC-tekepályán a Seniorok is !!!

További sok sikert kívánunk a holnap érdekelt versenyzőinknek !!!

Zúgjon holnap is a pályákon a:

HAJRÁ BÁTONY !!!

2018.12.09 Második nap

 

Országos Serdülő-bajnokság 2. napja (Lányok, fiúk)
(BKV ELŐRE-tekepálya illetve Szentgotthárd)

A tegnapi nap került megrendezésre a serdülő leány, illetve fiú Országos-bajnokság sprint versenyszáma, mely egyben az összetett eredményekbe is beleszámított.

Serdülő leány:
A Bátonyterenyei - Viktória csapatából Kovács Natália, és Rácz Jázmin lépett a dobótérre, az előző napi eredmények alapján.
Legnagyobb örömünkre RÁCZ JÁZMIN 3. helyezést ért el a sprint versenyszámban !!!
BRAVÓ JÁZMIN !!! GRATULÁLUNK !!!
A sprint versenyt Sabján Csenge ( ZTE-ZÁÉV TK) nyerte, megelőzve Pásztor Enikőt (Rákoshegyi VSE), és a két harmadik helyezettet Hegedűs Tímeát (Ferencváros) és a fent említett csapattársunkat Rácz Jázmin-t (Bátonyterenyei -Viktória)
Az összetettben Sabján Csenge (ZTE-ZÁÉV TK) diadalmaskodott 701 fát ütve, az ezüstérmet Hegedűs Tímea (Ferencváros) nyakába akasztották 695 fa mellett, míg a bronzérem Soltész Zsófiá-t (BKV ELŐRE SC) illette meg, aki 692 fát döntött el a két nap alatt.
Ami a mi lányaink öszetett helyezését illeti, Kovács Natália végzett előkelőbb pozícióban, Ő 676 fával a 6. helyezést szerezte meg, míg a sprintben bronzérmes Rácz Jázmin 651 fával a 9. helyen végzett !!!
GRATULÁLUNK LÁNYOK az elért helyezésetekhez, és külön gratulálunk a dobogón végzett fiatal tehetségeknek !!!

Serdülő fiú:
A szombati egyéni siker után Juhász Bence (Bátonyterenyei TK) a sprintszám megnyerésére készült. Abból a tényből kifolyólag, hogy eddig már kétszer megnyerte ezt a versenyszámot-favoritnak számított. Bence az elődöntőben 2-1-el -(rádobással 20-19)- bukta el a döntőt, így meg kellett elégednie a dobogó 3. fokával, a bronzéremmel.
SZÉP VOLT BENCE, GRATULÁLUNK !!!
A másik indulónk a mezőny 'kicsije' Várvölgyi Milán (Bátonyterenyei TK) volt aki az első akadályt még sikeresen vette, majd a következő körben fejet kellett hajtania a nagyobb tudás, a nagyobb rutin előtt.
SZÉP VOLT MILÁN!!! Rengeteg barátot és elismerést szereztél !!! GRATULÁLUNK !!!-a jövő a Tiéd !!!
A sprint versenyt Kramcsák Dominik (Kazincbarcika) nyerte, megelőzve Rieger Dánielt (Úrkút), és a két harmadik helyezettet Gombos Gergelyt (Zalaegerszegi TK) és a fent említett társunkat Juhász Bencét (Bátonyterenyei TK)
Az összetett verseny ezek alapján az következőképpen alakult:
1.Karba Bálint (Szentgotthárd) 794 fa
2.JUHÁSZ BENCE (Bátonyterenyei TK) 790 fa
3.Gombos Gergely (Zalaegerszegi TK) 781 fa.

Tehát Bencénk öszetettben is a dobogóra állhatott !!!
BRAVÓ BENCE !!! GRATULÁLUNK !!! -így minden éremből van egy !!!

Ezúton szeretnénk gratulálni a fiúknak is -külön a dobogón végzetteknek-a teljesítményükhöz !!!

GRATULÁLUNK BÁTONYI IFJONCOK !!!

Mindemellett külön köszönet illeti a családtagjaikat, vezetőiket, kísérőket, hogy szabadidejüket feláldozva végig kitartottak a fiatalok mellett!!!

Zúgjon jövőre is a:

HAJRÁ BÁTONY !!!

Serdülő fiú egyéni

Serdülő fiú sprint

Serdülő fiú összetett

Serdülő lány egyéni

Serdülő lány sprint

Serdülő lány összetett

Our website is protected by DMC Firewall!